Saraycık İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB https://saraycikilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Saraycık Köyü No 317 İç Kapı No1 Eşme / UŞAK
VİZYON : Öğrencilerimizin, Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen. Sürekli gelişen ve değişime açık, ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, Atatürkçü düşünce yapısına sahip, kendisi ve çevresi ile barışık ve kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler olarak yetişmelrini sağlamak.
MİSYON : Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, bilgi ve becerilerini arttırmak, milli değerlere saygılı, örf ve adetlere bağlı, bilimsel düşünme yeteneğine sahip, özgür, üretken, sorumlu ve katılımcı bireyler olarak yetişmeleri için okulun ve çevrenin tüm imkânlarını kullanmak.
BAŞARILAR : 2010 Yılı Orçun Aydın Resim Yarışması Eşme Birincisi 2011 Yılı Aslı Öztürk-Dilek Aydın-Hüsniye Yıldırım PYBS Sınavı 2012 Yılı Leyla Huş Eşme Satranç İkinciliği

Servis :
Ulaşım :